top of page
Search

PMU- ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ

ΕΖ Powder Brows

PMU - ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ

Πάρα πολλές γυναίκες σε όλον τον κόσμο παίρνουν την απόφαση να κάνουν “ΕΖ Powder Brows” Ημινόνιμο Μακιγιάζ – PMU φρυδιών για να βελτιώσουν την εικόνα του προσώπου τους όπως επίσης και την αυτοπεποίθηση τους.

ΈΈχει πόνο;

Σ

εΤα φρύδια είναι το πλαίσιο του προσώπου μας και μπορούν να αλλάξουν την όλη εικόνα του προσώπου με ένα φυσικό τρόπο προς το καλύτερο. Μπορούν επίσης να γίνουν μικρές και μεγάλες αλλαγές, ανάλογα με την ιδιαιτερότητα του κάθε προσώπου και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε ατόμου.

Για ποιο λόγο να κάνω “ΕΖ Powder Brows”; Πολλές γυναίκες κάνουν Ημιμόνιμο Μακιγιάζ – PMU φρυδιών για να δώσουν μεγαλύτερη πυκνότητα και να γεμίσουν τα κενά στα φρύδια τους. Άλλες να διορθώσουν μια ασυμμετρία στα φρύδια τους, ενώ κάποιες άλλες επιθυμούν να μην χρησιμοποιούν μακιγιάζ και να έχουν όμορφα και σωστά σχηματισμένα φρύδια όλο το 24ωρο.

Η τεχνική “ΕΖ Powder Brows” είναι η τελευταία λέξη της μόδας στον κόσμο του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ - PMU. Είναι η μοντέρνα παραλλαγή της τεχνικής “Ελαφρά Σκίαση” και έχει γίνει ευρέως γνωστή σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Η “EZ Powder Brows” μετά την επούλωσή της δίνει άκρως φυσικά αποτελέσματα και εκτιμάται ιδιαίτερα από τους επαγγελματίες για τον μηδενικό τραυματισμό του δέρματος. Κατά την εκτέλεση της τεχνικής χρησιμοποιούμε πολύ ελαφριές κινήσεις για την ενίσχυση ή επανασχεδίαση των φρυδιών με τρόπο που να μοιάζουν σαν να ψεκάζουμε την χρωστική στις ανώτερες στιβάδες του δέρματος, έτσι το αποτέλεσμα μοιάζει σαν να έχουμε απλώσει μία πούδρα πάνω στα φρύδια. Για την εκτέλεση της απαιτείται εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, χρωστικές εγκεκριμένες από την Ε.Ε., αλλά και μεγάλη εμπειρία του ειδικού στην Τεχνική “ΕΖ Powder Brows”. Η τεχνική αυτή ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος και δίνει φανταστικά αποτελέσματα σε κάθε ηλικία με μια διάρκεια από 1 έως και 2 χρόνια.

Πώς γίνεται το “ΕΖ Powder Brows”; Η ειδικός θα κάνει ανάλυση του σχήματος και των αναλογιών του προσώπου σας και θα βρει το σχήμα και το χρώμα φρυδιών που ταιριάζει με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, τον χρωματότυπο σας, την ηλικία και το προσωπικό σας στιλ. Τα νέα σας φρύδια θα σχεδιαστούν με μολύβι πρώτα, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες σας. Όταν το φρύδι σχεδιαστεί βάση της προτίμηση σας και είναι έτοιμο, θα ξεκινήσει η διαδικασία της εφαρμογής “ΕΖ Powder Brow”.

Έχει πόνο;

Σε αντίθεση με άλλες τεχνικές, η όλη διαδικασία δεν πονάει καθόλου. Την πρώτη εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση της τεχνικής, η περιοχή πρέπει να ενυδατωθεί, αλλά δεν πρέπει να βραχεί. Έπειτα από μια εβδομάδα η χρήση αντηλιακού θεωρείται επιτακτική, ενώ καλό είναι να αποφεύγονται και τα χημικά peelings.


ΕΖ Powder Brows Είαι μια ασφαλής τεχνική με απόλυτα φυσικά αποτελέσματα που ταιριάζει σε όλα τα άτο Συγκρίσεις με άλλες τεχνικές!!! Απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και γρήγορη ανάρρωση. Με το κλασικό τατουάζ τα φρύδια ήταν σκούρα και αφύσικα ενώ ταυτόχρονα υπήρχε μεγάλη πιθανότητα σχηματισμού ουλών.

Λόγω της επιφανειακής διείσδυσης της βελόνας στο το δέρμα, η διαδικασία της επούλωσης των φρυδιών γίνεται πολύ πιο γρήγορα από ό,τι με ένα κλασικό τατουάζ ή με microblading. Η επούλωση κατά μέσο όρο παίρνει από 3 έως 7 ημέρες, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και την ηλικία.

Η τεχνική αυτή μας επιτρέπει να εισαγάγουμε τη χρωστική ουσία στο ανώτερο στρώμα της επιδερμίδας και χωρίς πυκνή γέμιση. Όταν εφαρμόζεται η χρωστική ουσία δεν δημιουργείται βαθιά ή σοβαρή βλάβη στο δέρμα και συνεπώς αποφεύγουμε τον κίνδυνο να σχηματιστούν οι ουλές.

Το χρώμα διατηρείται; Οι εγκεκριμένες χρωστικές από την Ε.Ε. και υψηλής ποιότητας χρωστική ουσία , η οποία εφαρμόζεται με το ειδικό μηχάνημα κάτω από το δέρμα , δεν αλλάζει χρώμα με το καιρό όπως γίνεται στο κανονικό τατουάζ όπου το χρώμα μπορεί να γίνει μπλε, μοβ, πράσινο ή πορτοκαλί.


Λόγοι για να εφαρμόσετε την τεχνική “ΕΖ Powder Brows”!!!

• Αν θέλετε να διορθώσετε τα φρύδια σας

• Άτονη και κουρασμένη όψη

• Βελτίωση σχήματος ή/και συμμετρίας φρυδιών

• Ανάγκη για ανόρθωση βλέμματος

• Μικρά ή καθοδικά μάτια

• Αυξημένη εφίδρωση που εμποδίζει την εφαρμογή καθημερινού μακιγιάζ

• Αλλεργία στα συμβατικά καλλυντικά και προϊόντα μακιγιάζ

• Προβλήματα στην όραση που εμποδίζουν την ορθή εφαρμογή μακιγιάζ

• Έλλειψη χρόνου και γνώσεων στο μακιγιάζ

• Αν δεν έχετε χρόνο για το καθημερινό μακιγιάζ

• Αν θέλετε να είστε όμορφη και περιποιημένη πάντα

• Αν δείχνετε χλωμές και “άχρωμες” κατά την διάρκεια της ημέρας

• Αν θέλετε να ξυπνάτε πάντα όμορφη, εκπλήσσοντας τον σύντροφο σας

• Αν επιθυμείτε να δείχνετε άψογη, ακόμα και στην παραλία ή στο γυμναστήριο

• Αν θέλετε να είστε πάντα τέλεια, ακόμα και όταν βγαίνετε από το ντουζ!

• Αν θέλετε να βγάζετε πάντα υπέροχες φωτογραφίες


ΕΖ Powder Brows

Είναι μια ασφαλής τεχνική με απόλυτα φυσικά αποτελέσματα που ταιριάζει σε όλα τα άτομα.
Train the Trainer

Η αγάπη της ΑστερούλαΤάσιου να προσφέρει τις γνώσεις της απλόχερα στους συναδέρφους της εκτιμάται ιδιαίτερα και αυτό την έχει κάνει να πάει ένα βήμα πιο πέρα πλέον στο να διδάσκει εξειδίκευση στους Εκπαιδευτές


International Grand Master Asteroula Tasiou

WhatsApp: +306977715233

WhatsApp: +35799156453

1 view0 comments

Comments


bottom of page